Een onderhoudsbeurt voor uw vrachtwagen voorkomt problemen onderweg

Een vrachtwagen onderhoudsbeurt missen, dat is zeker niet aan te raden. Regelmatig uw vrachtwagen laten onderhouden voorkomt namelijk vaak problemen of stilstand onderweg. Als bedrijfswagenspecialist zorgt MAN dat uw truck of bus in goede conditie blijft. Onze monteurs kunt u vertrouwen met het onderhoud aan uw geliefde vrachtwagen.   

Is er sprake van schade aan uw vrachtwagen? Dat is vervelend! Gelukkig weten we ook raad met schadeherstel aan uw truck of bus. Ook als u pech krijgt onderweg, zijn onze werkplaatsen ook flexibel bereikbaar. Als ondernemer wilt u natuurlijk uw vrachtwagen zo goed mogelijk inzetten. Dat begrijpen wij als uw partner in mobiliteit.

Door onze service en deskundig advies bent u snel weer op pad. U kunt bij MAN ook terecht voor een tachograaf keuring, Apk-keuring, laadklep keuring, alarm keuring en airco service.


Hoelang duurt een vrachtwagen onderhoudsbeurt gemiddeld?

Onze gekwalificeerde MAN monteurs zijn expert in onderhoud en reparatie van grote vrachtwagens. Al onze werkplaatsen zijn heel specifiek ingericht op deze zware trucks en bedrijfswagens. Uw onderhoud wordt altijd uitgevoerd met de juiste gereedschappen en onderdelen. Vanzelfsprekend gebeurt dit door onze eigen uitstekende en ervaren monteurs.

Hoelang duurt zo’n vrachtwagen onderhoudsbeurt? Dat spreken we in overleg af. We kunnen dit desgewenst combineren met ander onderhoud zoals een Apk-keuring voor uw vrachtwagen. Tijdens het onderhoud controleren we ook de vrachtwagenbanden en bekijken we een eventuele (verplichte) bandenwissel. Is er sprake van schade? Veel reserveonderdelen zijn bij MAN standaard op voorraad.


Wat zijn de kosten van dit vrachtwagen onderhoud?

Er komen natuurlijk kosten kijken bij het onderhoud van uw vrachtwagen. Welke kosten? Dat is afhankelijk van uw eventuele onderhoudscontract met uw MAN dealer. Maar het is zeker dat regelmatig onderhoud stilstand en inkomstenderving kan voorkomen. Veel gevallen van pech bij vrachtwagens komt in de praktijk door vergeten of achterstallig onderhoud.

Zonde, want dit heeft direct invloed op uw omzet en de inzetbaarheid van uw truck. Wilt u stilstand en gemiste inkomsten zo veel mogelijk vermijden? Het consequent laten onderhouden van uw vrachtwagen is dan aan te raden. Uw truck of bus regelmatig laten reinigen en de banden (laten) controleren heeft een zeer positieve invloed op de levensduur van uw wagenpark.


Onderhoud of schadeherstel? Uw vrachtwagen is bij ons in goede handen.

Natuurlijk wilt u graag dat uw vrachtwagen zo goed en snel mogelijk onderhouden wordt. Wij geven u het liefst ook advies over wat u zelf kunt doen om uw truck of bus in goede staat te houden. Samen met u stemmen we af wat uw wensen zijn op het gebied van onderhoud en reparatie. Hebben we eenmaal een tijdsbestek afgesproken, dan houden we ons daar graag aan. Gaat u snel en tevreden weer de weg op, dan is onze missie weer geslaagd!

Ook op zoek naar uitstekend onderhoud voor uw vrachtwagen of wagenpark? Maak dan direct een afspraak via onderstaand contactformulier. U ontvangt meteen bericht van ons terug. Liever eerst even persoonlijk contact met ons? Bel onze collega’s op onderstaande telefoonnummers om uw wensen te bespreken.

Vestiging Eindhoven:  040 289 42 60
Vestiging Nijmegen:  024 343 45 60
Vestiging Stein:       046 411 32 40
Vestiging Venlo:     077 389 57 57

Plan direct een onderhoudsbeurt voor uw vrachtwagen