Uw vrachtwagen APK keuren? Dat is een jaarlijks terugkerende verplichting.

Een vrachtwagen APK keuren? Zware bedrijfswagens zoals vrachtwagens en voertuigen boven de 3500 kilo moeten elk jaar wettelijk verplicht gekeurd worden. Een APK is voor vrachtwagens extra belangrijk, omdat ze aan strenge veiligheidseisen en milieueisen moeten voldoen. Het is dus voor u en uw chauffeur essentieel om de vrachtwagen tijdig te laten keuren en daarmee problemen te voorkomen.

Als drukke ondernemer of bedrijfseigenaar kan het soms best lastig zijn om deze keuring tijdig te laten uitvoeren. Er zijn natuurlijk veel andere zaken in uw bedrijf die regelmatig uw aandacht vragen. Bovendien is stilstand van uw vrachtwagen of truck doorgaans niet wenselijk. Toch is het voor uw bedrijfsvoering en veiligheid aan te raden om niet te lang te wachten met deze APK-keuring.
 

Laat onze specialisten uw vrachtwagen zorgvuldig en deskundig APK keuren

De vrachtwagen APK mag u bij MAN ook combineren met ander periodiek onderhoud, zodat u kostbare tijd bespaart. Wij begrijpen als geen ander dat u snel met de truck of bus de weg weer op wilt. Denkt u erover om de Algemene Periodieke Keuring door het team van MAN laten uitvoeren? Uw truck of vrachtwagen keuren doen wij snel en vakkundig, dankzij ons team van speciaal opgeleide bedrijfswagenspecialisten.

In al onze eigen werkplaatsen keuren onze gekwalificeerde keurmeesters met grote zorg en aandacht uw vrachtwagen, truck of bus. MAN-vestigingen zijn speciaal uitgerust met de beste apparatuur passend bij zware vrachtwagens en andere voertuigen. U kunt er dus op rekenen dat wij uw vrachtwagen APK keuren met de kwaliteit en deskundigheid die u van ons gewend bent.


Wacht niet te lang met het plannen van uw werkplaatsafspraak

Wacht u te lang met de Apk-keuring? Dat kan u helaas een boete opleveren – dat zou zonde zijn, toch? Zeker omdat u erop mag vertrouwen dat uw truck of vrachtwagen bij ons in goede handen is en u snel weer op weg bent. Via onze website kunt u zelf snel en gemakkelijk op tijd een afspraak maken voor een moment dat het u uitkomt. Indien u dit wenst, kunt u het dus ook combineren met ander (periodiek) onderhoud.

Geef gerust uw wensen door via onderstaand contactformulier. U ontvangt van ons per omgaande bericht over uw afspraak. Wilt u liever eerst even bellen met ons? Dat kan natuurlijk ook op onderstaande telefoonnummers. Wij helpen u graag met de juiste oplossing!

Vestiging Eindhoven:  040 289 42 60
Vestiging Nijmegen:  024 343 45 60
Vestiging Stein:       046 411 32 40
Vestiging Venlo:     077 389 57 57

Plan direct een APK keuring voor uw vrachtwagen