Over Den Engelsen Bedrijfswagens

Den Engelsen Bedrijfswagens in Augustus 2019 opgericht met de overname van 4 MAN en Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen in het zuid-oosten van het land. Onze vestigingen bevinden zich in Eindhoven, Nijmegen, Stein en Venlo. 

Als specialist hebben we diepgaande technische kennis, waardoor we jou pro-actiever en beter van dienst kunnen zijn. Den Engelsen Bedrijfswagens is dealer van de merken MAN en Volkswagen Bedrijfswagens. Met onze vier vestigingen in 3 provincies bieden wij een perfecte dekking van zuid-oost Nederland. Zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij helpen je graag bij het kiezen van een betrouwbare bedrijfsauto. Je hebt een ruime keuze uit voorraad van de merken MAN en Volkswagen.

Ons team is gedreven, betrokken en wil graag dat ene verschil maken, net als jij. Naast hard werken is plezier en positieve energie belangrijk voor onze medewerkers. Grote en kleine successen moet je vieren, vinden wij. Onze liefde voor het vak en onze passie voor jou als klant maakt Den Engelsen je ideale partner in zakelijk rijden!

Geschiedenis

Den Engelsen Bedrijfswagens omvat 4 vestigingen uit het voormalige MAN Nederland Dealer B.V. netwerk. Om de regionale focus te behouden is medio 2018 besloten om diverse vestigingen te verkopen aan regionale private dealers. Met de vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Stein en Venlo vertegenwoordigen wij het merk MAN in Zuid-Oost Nederland.  

Al onze bedrijven hebben tientallen jaren ervaring met MAN en Volkswagen Bedrijfswagens. Kennis en vakmanschap zijn van huis uit aanwezig. Ook wordt via trainingen continu gewerkt aan optimale vakbekwaamheid van de medewerkers.