Wij gaan door! Ook in tijden van crisis

Wij hebben de afgelopen tijd het nieuws over het coronavirus goed in de gaten gehouden en wij zien bij onze klanten wisselende effecten. Sommige bedrijven hebben de auto’s stil staan, andere rijden momenteel meer dan ooit om te zorgen dat de winkels bevoorraad blijven en om de groeiende vraag naar thuisbezorgd op te vangen.

Als mobiliteitspartner denken wij graag mee in (maatwerk)oplossingen. Hieronder een aantal mogelijke voorbeelden op rij:

  • Komt u momenteel capaciteit tekort in uw wagenpark en/of personeel. Dan kunnen wij u in contact brengen met een klant die momenteel minder werk heeft en graag bereid is om auto’s en/of personeel te verhuren. Andersom denken wij ook graag mee in oplossingen.
  • Wilt u, nu dat uw lichte- of zware bedrijfswagens stil staan, deze inplannen voor groot onderhoud zodat u straks weer vol aan de gang kunt? Dan staan wij voor u klaar. Onze werkplaatsen draaien door op volle bezetting.
  • Wilt u gratis en geheel vrijblijvend geadviseerd worden door een van onze accountmanagers, maar maakt u nu liever geen persoonlijke afspraak? Onze accountmanagers maken graag een telefonische / video afspraak.  

Welke maatregelen treffen wij tegen Corona;
Twee zaken vinden wij heel erg belangrijk. Ten eerste de gezondheid van onze medewerkers. Ten tweede, dat wij de continuïteit van onze dienstverlening richting klanten kunnen waarborgen. Vandaar dat wij een aantal maatregelen hebben genomen.

Wat houdt dat voor u als klant in?
Een deel van onze medewerkers werkt momenteel vanuit huis. Hierdoor kan het voorkomen dat wij verminderd (telefonisch) bereikbaar zijn. Niet dringende vragen kunnen daarom soms beter per e-mail gesteld worden.

Bij onze receptie zitten momenteel minder mensen dan u van ons gewend bent, daarom kan het voorkomen dat u in sommige gevallen iets langer moet wachten.

Om onze medewerkers te beschermen bieden wij momenteel geen haal- en brengservice voor personen. Uiteraard kunnen wij nog wel uw voertuig halen en brengen.

Bij het halen en brengen van voertuigen vragen wij u daarnaast onderstaande maatregelen te respecteren:

  • Houdt aub zoveel mogelijk fysiek afstand tot anderen.
  • Bezoekers zijn van harte welkom in de showroom/wachtruimte/buiten maar tijdelijk niet op andere locaties in ons bedrijf.
  • Overhandig sleutels aub niet fysiek maar leg sleutels op de balie zodat onze serviceadviseurs ze kunnen pakken.

 

Bedankt voor uw begrip, samen slaan we ons hier doorheen!