Nieuwe huisstijl: dit is waar wij voor staan

Den Engelsen Bedrijfswagens heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. We staan vooral bekend als een betrouwbare dealer en onderhoudspartner voor MAN en Volkswagen Bedrijfswagens, maar Den Engelsen is meer.

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met een breed aanbod op het gebied van zakelijk transport. Het wordt tijd dat we dit nadrukkelijker gaan uitdragen. En daar horen een nieuw logo en een nieuwe huisstijl bij.

Altijd vooruit

Bij Den Engelsen staat de ondernemer altijd voorop. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een bedrijfswagen is en doen er alles aan om te zorgen dat onze klant altijd vooruit kan. Of er nu één of 25 aan ons worden toevertrouwd. Wie bij ons een bedrijfswagen koopt of laat onderhoud, krijgt onze betrokkenheid en deskundigheid er standaard bij.

Familiewaarden

Ons nieuwe logo heeft de vorm van een familiewapen. Als familiebedrijf voelen wij ons sterk betrokken bij onze mensen en bij onze klanten. Wij investeren in persoonlijk contact om te begrijpen wat een ondernemer nodig heeft, zodat we onze dienstverlening daarop kunnen afstemmen. 

Trots

Binnen de contouren van het schild wappert een vlag: hét symbool voor trots en flexibiliteit. Een vlag is voortdurend in beweging en heeft bovendien altijd de wind mee, iets wat wij voor al onze klanten nastreven. Wij helpen je altijd vooruit.

Met deze nieuwe huisstijl willen wij onszelf nadrukkelijker positioneren als een complete en betrokken partner op het gebied van zakelijk transport. Of het nu gaat om grote of kleine bedrijfswagens, nieuw of gebruikt, reparatie, onderhoud, huur of lease: op ons kun je rekenen.

Dit nieuwe logo symboliseert alles waar wij voor staan en waarop onze klant mag vertrouwen. Met Den Engelsen als partner kun je als ondernemer altijd vooruit.