MAN TGX is International Truck of the Year 2021!

De nieuwe MAN TGX is zojuist uitgeroepen tot International Truck of the Year 2021! - Wij wisten natuurlijk al dat de nieuwe TGX uitblinkt in chauffeursgemak, innovatieve techniek en brandstofefficiëntie. Met een eindscore van 155 punten, laat de MAN TGX, de FH-range van Volvo met 101 punten ver achter zich. Dat de kwaliteiten van de nieuwe TGX worden onderstreept met deze prestigieuze award, is voor ons hét bewijs dat de MAN TGX de truck is van dit moment!

Volgens de jury is de nieuwe TGX-serie een grote stap voorwaarts als het gaat om comfort, veiligheid, brandstofbesparing, connectiviteit & het geweldige mens/-machine interface. Gianenrico Griffini, voorzitter van de jury, zegt hierover: “Met de introductie van de nieuwe TGX heeft MAN een op de toekomst gerichte serie vrachtwagens voor zwaar gebruik geleverd, die aan de huidige en toekomstige transportbehoeften voldoen.”

Dit merken ook onze klanten, die al uitvoerig hebben kunnen testen met onze nieuwe TGX demo's. Vooral het moderne interieur en de verbruikscijfers bleven niet onopgemerkt! Wil je ook ervaren wat de MAN International Truck of the Year kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.