MAN Bedrijfswagens - de ultieme checklist voor het kiezen van de juiste bestelwagen!

Wilt u weten waar u het beste op kunt letten bij het uitzoeken van een nieuwe bedrijfsauto? Deze vragen kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen of truck voor uw wensen.

Een nieuwe bedrijfswagen kiezen? U weet als ondernemer het best waar uw wensen en behoeften liggen op het gebied van vervoer. Naast praktische dingen zoals grootte en opties, heeft u natuurlijk ook rekening te houden met belangrijke randzaken. Misschien heeft u al een idee over welke van de MAN bedrijfswagens het best past bij uw onderneming. Maar bent u benieuwd naar alle andere opties op het gebied van veiligheid, comfort en onderhoud.  


Wat wilt u gaan vervoeren in de MAN bedrijfswagens of bestelbussen?

Stelt u voor, u bent op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen of bestelauto. U weet al waar u deze wagens voor gaat gebruiken en wat er allemaal vervoerd moet worden. Dan vindt u het alsnog fijn als iemand met u meedenkt over praktische zaken, zoals de grootte/lengte van de laadruimte of juist een hoger dak. Vooral als u voor de eerste keer een bedrijfswagen aanschaft, is dat heel verstandig.

Vervoert u lange ladingen of juist hoge pakketten? Bent u op zoek naar een bus met mogelijkheid voor koeling? Veel van de MAN Bedrijfswagens kunnen op maat aangepast worden aan uw specifieke wensen. Daarbij kijken we natuurlijk ook samen met u naar uw complete totaalplaatje. Wat is voor u en uw onderneming financieel haalbaar en aantrekkelijk? Hoe zit het belastingtechnisch met uw bedrijfswagen? Daar gaan we graag met u over in gesprek.


Welke opties heeft u nodig en is maatwerk voor uw bus interessant?

U weet zelf natuurlijk het best welke extra opties voor u echt essentieel zijn. Dan gaat het misschien niet alleen om een aantal veiligheidsopties, maar natuurlijk ook opties die bijdragen aan uw comfort of dat van uw werknemers. Brengt u of uw collega aanzienlijk veel kilometers in de bus door, of vervoert u personen, dan wilt u natuurlijk zo min mogelijk concessies doen op dit gebied.

Bent u specifiek op zoek naar maatwerk? Dan biedt de MAN TGE of ‘ de truck onder de busjes’ u ontzettend veel mogelijkheden. Ontworpen voor en door ondernemers. De MAN TGE bestelwagen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals enkele en dubbele cabine. Dit type bedrijfswagen kan helemaal naar uw wens worden aangepast. Samen kijken we naar het type branche waarin u actief bent en aan welke eisen deze moet voldoen.


Welk rijbewijs heeft u of uw chauffeur en hoe zwaar wilt u beladen?

Als u aan bedrijfswagens of trucks denkt, denkt u misschien aan het halen van een groot rijbewijs. Tegenwoordig is een C-rijbewijs niet altijd meer nodig om een bedrijfswagen te besturen. Ook met een B-rijbewijs of BE-rijbewijs kunt u diverse bedrijfsvoertuigen besturen, ook een bakwagen of een zogeheten BE-Combi. Dit kan ideaal zijn als u of uw chauffeur geen vrachtwagenrijbewijs bezit, maar u wel grotere en zwaardere lading wil vervoeren.

Lees meer over de MAN Bakwagen mogelijkheden

Natuurlijk hebben we ook diverse mogelijkheden als het rijden van een vrachtwagen wel beter bij uw onderneming past. Met een rijbewijs C kunt u bijvoorbeeld rijden in de MAN TGL, een verrassend wendbaar voertuig, of de MAN TGM, een allround zuinige wagen.


Hoe wilt u het onderhoud van de bedrijfswagen gaan regelen?

Net als iedere andere bedrijfswagen hebben ook MAN bedrijfswagens af en toe onderhoud of reparatie nodig. Hoe past dit in uw onderneming? Onze assistentie gaat veel verder dan hulp tijdens het maken van uw keuze voor een truck of bestelwagen. Wij vinden het ook belangrijk dat u voor het onderhoud van MAN Bedrijfswagens een goede partner hebt.

Als u als ondernemer met uw pakketjes langs de weg stil staat, kunt u niet wachten tot de volgende maandag om 9.00 uur. Pech komt natuurlijk nooit uit. Maar u bent als bedrijfseigenaar verantwoordelijk voor het succes van uw onderneming. En dat betekent dat het voor u extra belangrijk is dat u snel weer onderweg bent. Daarom bestaan er speciale garantie en servicecontracten voor MAN Bedrijfswagens, waar u gebruik van kunt maken.

Met MAN bedrijfswagens bent u klaar voor de toekomst

Wij voorzien u graag van een efficiënte bedrijfswagen en denken met u mee op lange termijn. Wilt u meer weten over deze diensten of de mogelijkheden van een van de MAN Bedrijfswagens? Bel vrijblijvend met ons op 040 289 42 88 of laat uw gegevens achter via het formulier. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.