MAN vrachtwagens en trucks

Met de vrachtwagens van MAN bieden wij voor iedere vervoersvraag een passend antwoord. Wij leveren de beste vrachtwagens voor bouw-, tractie-, distributie- en langeafstands verkeer. 

Naast comfort, brandstofverbruik en innovatie staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niets dat de vrachtwagens van MAN al jaren de hoogste cijfers scoren bij het TÜV-Report Nutzfahrzeuge. Niet alleen onze nieuwe modellen maar ook de vrachtwagens van vier en vijf jaar oud zijn nog steeds absoluut de beste vergeleken met die van andere fabrikanten. Het aandeel voertuigen zonder gebreken in het laatste onderzoek zelfs hoger dan in voorgaande jaren. 

Kwaliteit is geen toeval. Bij MAN wordt er alles aan gedaan om onze trucks nog beter en betrouwbaarder te maken. Onze klanten houden immers niet van ongeplande stilstand. Deze hoge kwaliteitstandaard betaald zich dan ook terug. Voor u en uw business. De meest betrouwbare trucks zijn van MAN.
 

Maatwerk af fabriek. Boordevol goede ideeën. 

In welke branche u ook actief bent, onze vrachtwagens bieden precies de functies die voor u van belang zijn. Af fabriek leveren wij tal van innovatieve oplossingen perfect afgestemd op uw branche. Mocht u hele specifieke wensen hebben dan kunnen wij dit voor u realiseren in samenspraak met onze (inter)nationale op- en ombouw partners. 
 

De MAN voor uw organisatie. 

MAN levert al oplossingen van 3,5 ton (MAN TGE Bestelwagen). In het vrachtwagen segment kunt u de keuze maken uit de TGL, TGM, TGS en TGX. Hieronder meer informatie over onze verschillende MAN vrachtwagen modellen. 
 

MAN TGL - Voor rijdynamiek die overtuigt

Enorme wendbaarheid bij elke toepassing: maximale nuttige last, hoge laadcapaciteit en laag brandstofverbruik maken onze MAN TGL tot een echt multitalent dat bij regionaal gebruik net zo goed voor de dag komt als in de bouw of in het klassieke distributieverkeer. Welke eisen u ook aan hem stelt, onze MAN TGL is heel precies aan te passen aan uw specifieke wensen.

Dankzij zijn korte wielbasis is de MAN TGL ontzettend wendbaar. Een eigenschap die zich bij gebruik op bouwterreinen en vooral in het drukke stadsverkeer bewijst. En met de extra lichte motorserie D08 bespaart u bovendien brandstof. Hiervoor zijn onder andere de slanke opbouw en het geringe aantal onderdelen verantwoordelijk die de motor bovendien nog onderhoudsvriendelijker maken. Geniet van optimale rijdynamiek - met onze MAN TGL

 

MAN TGM - Efficiënt in iedere vorm

De MAN TGM herdefinieert rendement in het middelzware tractie- en distributieverkeer: uitgerust met een geoptimaliseerde aandrijvingsstang zorgt hij ervoor dat u comfortabel en zuinig onderweg bent. Dankzij de innovatieve D08-motor bespaart u naast gewicht en tijd ook op uw brandstofverbruik. Of hij nu wordt ingezet voor distributieverkeer, gemeentelijke toepassingen of op het bouwterrein - de MAN TGM is net zo veelzijdig als uw dagelijkse uitdagingen.

U kunt voor het samenstellen van een op maat gemaakte MAN TGM individueel kiezen uit de meest uiteenlopende motor-, uitrustings- en opbouwvarianten. Eveneens aan boord: innovatieve assistentiesystemen, alsook een moderne bestuurderswerkplek waarin u zich ook onderweg thuis voelt. De MAN TGM heeft veel talenten. Zijn grootste: Uw bedrijf op weg helpen.

 

MAN TGS - De Robuuste alleskunner met Efficiëntiegarantie

De MAN TGS is uitzonderlijk flexibel: of het nu gaat om zwaar korteafstandsverkeer en distributietransport, op het bouwterrein, voor regionaal verkeer of als specialist met een moeilijke missie - onze sterke alleskunner maakt gegarandeerd in elke uitvoering indruk. Met het zeer intuïtieve bedieningsveld hebt u altijd alle belangrijke schakelaars en functies binnen handbereik. En na een succesvolle rit wacht een doordacht rustgedeelte op u, waarin u zich helemaal thuis kunt voelen. Zo comfortabel was het nog nooit.

Modderige bospaden en steile grindwegen vormen net zoals efficiënte langdurige inzet op autosnelwegen geen enkel probleem. Het motorvermogen wordt door zijn krachtige aandrijving overgebracht op de weg. Dankzij stelselmatig lichte bouwwijze en intelligente efficiëntiesystemen blijven de kosten beheersbaar. De MAN TGS – een sterk type dat zich met volle kracht inzet voor uw bedrijfssucces.

 

MAN TGX - Wanneer efficiëntie en prestatie gecombineerd worden

Meer vermogen en nog hogere efficiëntie: de MAN TGX bewijst dat laag verbruik en optimaal krachtgebruik geen tegenstellingen hoeven te zijn. Of het nu op de autosnelweg of in een zware toepassing op het bouwterrein is, dankzij zijn verschillende uitrustings- en motoriseringsvarianten is de MAN TGX perfect geschikt voor de vereisten van uw transportbedrijf. Onze betrouwbare en robuuste langeafstandswinnaar legt voor u probleemloos vele kilometers af - en uiterst voordelig.

De MAN TGX heeft alles aan boord om uw bedrijf succesvoller te maken en het hart van de trucker sneller doet kloppen: optimaal rij- en wooncomfort en gelijktijdig veel koppel bij een laag brandstofverbruik. Dankzij de standaard en optionele efficiëntie- en assistentiesystemen bent u nog economischer en veiliger onderweg, in een truck die zo uniek is als uw bedrijf.