MAN TGE - De TRUCK ONDER DE BESTELWAGENS

De MAN TGE bestelwagen zet de nieuwe standaard in zijn segment. Op het gebied van innovatie, veelzijdigheid en de op uw branche afgestemde op- en ombouwmogelijkheden maken de TGE tot de ultieme bedrijfswagen. Daar komt bovenop dat u bij de aanschaf van een MAN TGE bedrijfswagen kunt rekenen op het professionele servicenetwerk van MAN: mét de bekende truckmentaliteit. 

 

Rijke basisuitrusting.

De luxe die u gewend bent van een personenauto, gecombineerd met de duurzaamheid en veelzeidigheid van een bedrijfswagen; U vindt het allemaal terug in de MAN TGE bestelwagen. Standaard is iedere MAN TGE uitgevoerd met cruisecontrol, airco en een luxe ‘ErgoComfort’ bestuurdersstoel met AGR-kwaliteitszegel. Daarnaast hebben wij een aantal uitvoeringen voor u samengesteld zodat u de bedrijfswagen kunt kiezen die aansluit bij uw wensen: van “Standaard”, “Comfort” en “Comfort Plus”, naar de keuze ook voor bijvoorbeeld een draaistoel, tot de “ergoActive” stoel, die zelfs over een massagefunctie beschikt. Zo wordt werken wel erg aangenaam ...


Standaard innovatieve veiligheidsassistentiesystemen.

De MAN TGE is compleet uitgerust met tal van innovatieve veiligheidssystemen die u ondersteunen in het verkeer. En tegelijkertijd helpen deze systemen schade aan het voertuig én dus kosten te voorkomen.

Standaard is de MAN TGE o.a. voorzien van:

  • Noodremassistent EBA (Emergency Brake Assist) 
  • Zijwindassistent 
  • Wegrijhulp
  • ABS & ESP (elektronische stabiliteitscontrole)
  • Optimaal zichtveld door middel van de slanke A-stijlen

Alle leverbare veiligheidsassistentiesystemen zijn beschikbaar op voor-, vier- of achterwielaandrijving.

 

Zeer ruime, optimaal in te richten én veilige laadruimte.

De MAN TGE bestelauto heeft een zeer ruime laadruimte en is leverbaar in verschillende lengte en hoogte varianten. De laadruimte is eenvoudig toegankelijk door de lage tildrempel. Daarnaast bieden de wijd openslaande deuren en de extra brede schuifdeur perfecte toegang tot de laadruimte. Standaar is de laadruimte van de TGE bestelauto voorzien van LED verlichting, maar uiteraard zijn er nog tal van mogelijkheden om de laadruimte aan te passen op uw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan betimmering, inrichting met (lichtgewicht) kasten, maar ook een complete ombouw tot koel- of vrieswagen behoort tot de mogelijkheden. Hoogwaardige afwerking.

De cabine de MAN TGE heeft een hoogwaardige afwerking met unieke en ergonomisch geplaatste bedienings- en opbergmogelijkheden. Dankzij het doordachte opbergsysteem, wat in samenspraak met vakmannen is ontwikkeld, heeft alles zijn plek: van documenten tot en met uw bouwhelm. Naast de zeer grote en diepe opbergvakken onder de gehele voorruit is er nog meer bergruimte in de dakconsole, in het ruime dashboard en in de portiervakken. 


 

Zeer breed aanbod in op- en ombouw mogelijkheden.

De MAN TGE bedrijfswagen leent zich uitstekend voor tal op- en ombouw mogelijkheden. Onze accountmanagers hebben reeds veel ervaring met lokale en internationale ombouwers en adviseren u graag over de mogelijkheden. De MAN TGE beschikt tevens over vele aansturingsmogelijkheden via de CAN-bus voor de opbouw. Het chassis is flexibel op te bouwen en er zijn diverse chassis varianten beschikbaar.


 

8-Traps volautomaat.

De MAN TGE bestelwagen is leverbaar met volautomatische 8-traps automaat. De automaat is mogelijk in combinatie met voor-, vier- of achterwielaandrijving. De 8-traps volautomaat zorgt niet alleen voor een ontspannen rijbeleving en een snellere acceleratie, maar is ook zuiniger dan een handgeschakelde bedrijfswagen. Het brandstofverbruik - en daarmee de C02-uitstoot - wordt verminderd en dat betekent zowel voor u als het milieu een welkome besparing. 

 

 

Download de brochure

MAN TGE brochure downloaden

Wilt u zelf de MAN TGE bestelwagen ervaren? Dat kan uiteraard! 
Plan nu snel een proefrit-afspraak of vraag een adviesgesprek aan met een van onze accountmanagers. 

Bent u niet in de gelegenheid om naar ons te komen, dan komen wij gewoon naar u toe!