Met een MAN Bakwagen komen uw grootse plannen tot leven

Een MAN Bakwagen kiezen uit onze complete collectie bakwagens? Als specialist in bestelwagens en trucks matchen wij graag de juiste bakwagen met uw business. Een MAN bakwagen is uitstekend te gebruiken voor het vervoeren van grote goederen. Maar wij bieden u ook andere oplossingen. Ook als u niet in het bezit bent van een C-rijbewijs, zijn er tal van mogelijkheden om toch de gewenste lading te vervoeren.

Bent u op zoek naar een bakwagen met of zonder laadklep of heeft u andere specifieke vervoerswensen? Als bedrijfswagenspecialist heeft MAN een compleet aanbod nieuwe en gebruikte bakwagens.

Er is altijd een MAN bakwagen die past bij uw gewenste lading en rijbewijs

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om te zien wat past bij uw bedrijfsactiviteiten. Welke MAN bakwagen u kiest, is afhankelijk van het te vervoeren product en uw persoonlijke situatie. Over welk rijbewijs beschikt u of uw medewerker? Vervoert u grote producten en zijn ze ook zwaar? Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste oplossing.


U vervoert een beperkt gewicht en u of uw chauffeur bezit een B-rijbewijs

Vervoert u relatief grote goederen met een beperkt gewicht? Dan is een C-rijbewijs niet altijd nodig. Wij kunnen u diverse MAN bakwagens leveren met als basis voertuig de welbekende MAN TGE. Dit heeft als voordeel dat u de chauffeur niet in bezit hoeft te zijn van een vrachtwagenbewijs en ook geen dure en tijdrovende nascholing hoeft te volgen.

Mooi dus, dat wij vaak een aantal bakwagens op voorraad hebben die zijn teruggekeurd van 5- ton naar 3,5 ton.  Dat is het maximum wat u mag rijden met een B-rijbewijs. Het is technisch mogelijk om deze bakwagens te beladen tot een totaalgewicht van 5- ton, maar wettelijk gezien mag dit tot 3,5 ton.

Bij de keuze voor een MAN Bakwagen is uw bedrijfsactiviteit is dus leidend. Bent u monteur of schilder en neemt u alleen uw werkmaterialen mee? Dan blijft u vaak onder het wettelijk toegestane gewicht. Is transport de hoofdactiviteit binnen uw bedrijf? Een bedrijfswagen met meer kracht en laadvermogen is dan vaak noodzakelijk voor het uitvoeren van uw activiteiten.


U wilt zwaarder beladen en bent in het bezit van een B-E-rijbewijs

Wilt u meer beladen en bent u of uw chauffeur in het bezit van een BE-rijbewijs? Dan hebben wij voor u ook de ideale oplossing. Een BE-combi zit tussen een bakwagen en een vrachtwagen met laadbak in.

Met een BE-rijbewijs mag u namelijk een oplegger gewicht overdragen op het trekkende voertuig. Één van onze ombouw een zogenaamde kortgekoppelde trekker-opleggercombinatie ontwikkeld, die we voor het gemak BE-combi zijn gaan noemen. Dit voertuig ziet eruit en rijdt als een gewone 3,5 tons bakwagen, maar biedt u veel meer laadvermogen en volume! Het prettige ervan is dat u alleen een BE-rijbewijs nodig heeft om hiermee te rijden.

Wat is er nu precies anders aan deze combi? De laadbak (open of gesloten) wordt niet meteen op de chassis-cabine gemonteerd, maar op een maat gemaakt opleggerchassis. Deze wordt voorzien van een koppelschotel, waar de éénassige oplegger op wordt vastgezet. Doordat de oplegger, net als het trekkend voertuig, een wettelijk GVW heeft van 3.500 kilo, komt het combinatiegewicht op 7.000 kilo. Denkt u dat dit voor u interessant is? Onze accountmanagers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u een offerte?

Offerte aanvragen

U of uw chauffeur heeft een C-rijbewijs

Is een BE-voertuig gewoon niet voldoende voor uw bedrijfsactiviteiten? Wilt u een chauffeur met C-rijbewijs inzetten? Dan bieden wij u een compleet aanbod aan vrachtwagen bakwagens. Zo is er bijvoorbeeld de MAN TGL, een verrassend wendbaar voertuig, dat uw betrouwbare partner is in krappe situaties. Of de MAN TGM, een allround betrouwbare wagen, die voorzien is van een nieuwe generatie motoren.

Heeft u een meer gecompliceerde missie? Zet dan de MAN TGS in, een robuust type dat zich met volle kracht voor uw bedrijf inzet. Ligt uw focus vooral op efficiëntie en prestatie? Meer afstand, meer koppel en meer kracht vindt u in de MAN TGX.

Een MAN bakwagen als uw betrouwbare en zuinige bondgenoot

Betrouwbaarheid is van groot belang voor u als vervoerder, dat begrijpen wij als geen ander. U heeft als ondernemer geen standaard wensen of werktijden. Dankzij onze eigen werkplaats en uitstekende specialisten kunt u flexibel beroep op ons doen. Wilt u vrijblijvend een MAN Bakwagen komen kijken? Neem dan contact met ons op en ervaar het comfort, de ruimte en de kracht van een MAN Bakwagen.

Bent u benieuwd naar hoe dit er voor u uit zou zien? Of wilt u gewoon eens weten hoe wij u zou kunnen helpen? Sparren met onze accountmanagers kan via 040 289 42 88. Of laat uw gegevens achter via het contactformulier, dan belt onze collega u binnen 1 werkdag terug.