De MAN TGE Koel- en Vrieswagens

Tegenwoordig is voedselveiligheid een belangrijk onderwerp voor iedereen die zich bezighoudt met verse producten. Speciaal voor deze bedrijven bieden wij onder andere de TGE bestelwagen in verschillende koel- en vriesvarianten. Deze worden ontwikkeld in samenwerking met Carrier en Arctic°. Er zijn verschillende vriesinstallties mogelijk, van -18°C tot -25°C. Daarnaast kunnen wij ook multitemp koelwagens leveren, wat betekent dat deze koelwagens temperatuurverschillen van 50 graden mogelijk maken ( -25°C en +25°C ).

Het merk ' Arctic° ' heeft prijsgunstige en uitgebreide oplossingen voor koel- en vriesauto's. Alle Arctic° koel- en vrieswagens worden uitgerust met een Carrier koelinstallatie. Optioneel kunnen deze worden voorzien van een ATP certificaat. Standaard is de vriesauto uitgevoerd met een schuifdeur en dubbel geïsoleerde achterdeuren. Een vaak gekozen upgraden op dit koelsysteem is een openslaande zijdeur. Door deze zijdeur kun je niet alleen gemakkelijker laden en lossen, maar er is ook een lagere temperatuur te realiseren (-25°C ipv -18°C ).

Bij de aankoop van een nieuwe Arctic° ontvang je 12 jaar carrosseriegarantie, en zelfs 2 jaar garantie op de koel/vries-installatie van Carrier. Kijk voor een impressie van onze koel/-vrieswagens in de onderstaande gallerij. 

Heeft u snel een koel- of vrieswagen nodig, dan kunt u het beste eens kijken naar onze actuele voorraad.